La selecció catalana de futbol sala sub-16, amb el perpetuenc Marcel Bravo a les seves files, no es va poder classificar el cap de setmana passat per a la Fase Final del Campionat d'Espanya. Catalunya va quedar eliminada en la Fase Prèvia, que es va disputar a Martorell.

La selecció catalana va perdre en el debut de la competició contra la Comunitat de Madrid per 3 a 5. Els madrilenys van inaugurar el marcador, però els catalans li van donar la volta al resultat amb dos gols, un d'ells de Marcel Bravo, el 2 a 1, al minut 6. Després, els madrilenys van remuntar i es van situar amb un còmode 2 a 5.

En la segona jornada, Catalunya va guanyar per 4 a 2 el País Basc. Marcel Bravo va fer el 4 a 2 al minut 39.

En el darrer partit, Catalunya va derrotar Castella-La Manxa per 4 a 3. El triomf va ser insuficient ja que els catalans van ser eliminats per valor dels gols encaixats. Marcel Bravo va fer l'1 a 0 al minut 2 i el 4 a 3 al minut 39.

Castella-La Manxa va obtenir l'única plaça per jugar la Fase Final. Catalunya, en tercera posició, empatada amb Castella-La Manxa i Madrid, amb sis punts, va quedar fora.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]