El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montornès Nord per 5 a 2 i continua, una jornada més, com a líder. El partit no va ser fàcil, ja que els perpetuencs van haver de remuntar el gol inicial dels visitants.

El Montornès Nord va inaugurar el marcador al minut 25 amb un cop de cap a la sortida d'un córner. Tres minuts després, Dani va empatar amb un gran xut des de fora de l'àrea. Al minut 34, entre Iván, el porter del Santa Perpètua, i el pal van evitar el segon gol visitant de córner directe. El Montornès Nord va gaudir d'una ocasió molt clara al minut 39, però el davanter va xutar fora. Poc després, Pato va marcar el 2 a 1.

Només començar la segona part, el Montornès Nord va tenir l'empat amb un remat de cap que va sortir fora. Al minut 54, l'àrbitre va expulsar un jugador visitant per una dura entrada sobre Veraguas, que marxava sol cap a la porteria. El mateix Veraguas va llençar la falta directa i la pilota va entrar per l'escaire. Era el 3 a 1. Poc després, Veraguas va estar a punt de fer el quart gol. Dani també va fer una gran acció individual, que no va poder rematar.

El Montornès Nord no es va rendir i va fer el 3 a 2 al minut 63. El Santa Perpètua va reaccionar ràpidament i Gago va marcar el 4 a 2. El darrer gol, amb un gran xut des de molt lluny que va superar al porter per alt, el va fer David Rubio al minut 71.

El Santa Perpètua ha fitxat Iván Moreno, procedent de les Franqueses, que ja havia jugat anteriorment al conjunt perpetuenc.

A més, el Comitè d'Apel·lació ha atès el recurs presentat pel Vilanova respecte a l'alineació indeguda d'un dels seus jugadors en el partit contra el Santa Perpètua i ha decidit que el marcador final sigui d'empat. Per tant i a l'espera del possible recurs que pugui presentar la directiva de la UCF Santa Perpètua a instàncies superiors, a l'equip perpetuenc li restaran dos punts a la classificació.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]