L'àrbitre va suspendre al minut 88 el partit de dissabte a la nostra localitat entre el primer equip de la UCF Santa Perpètua i el Bellavista Milán de les Franqueses per les continues protestes i amenaces d'alguns jugadors visitants.

En aquell moment, el marcador era d'empat a dos i el Bellavista Milán jugava amb deu homes per una expulsió al minut 70. A més, els visitants no tenien cap recanvi a la banqueta, ja que s'havien presentat a Santa Perpètua amb només onze jugadors.

El Comitè de Competició haurà de decidir ara què passa amb aquest partit i si s'han de jugar els dos minuts que faltaven més el temps d'afegit, que hauria de ser també molt important per les pèrdues de temps del Bellavista.

El Santa Perpètua no va fer un bon partit dissabte. Els perpetuencs van anar a remolc del joc dels visitants, amb moltes protestes.

Els perpetuencs no van xutar entre els tres pals fins al minut 32 amb una rematada des de fora de l'àrea de Gago. Sis minuts després, Veraguas també ho va provar des de lluny, però no va sorprendre al porter.

Al minut 44, Ferran va rematar de cap i el porter va treure la pilota quan ja havia traspassat la línia de gol, però l'àrbitre no ho va veure així i no va donar el gol.

A la segona part, va debutar Iván Moreno, que tornava al Santa Perpètua després de passar les darreres temporades a les Franqueses.

El Bellavista Milán va aprofitar dues centrades, una des de cada banda, per marcar dos gols de cops de cap als minuts 61 i 68. Al minut 70, va ser expulsat un jugador visitant per agressió i l'àrbitre va ser envoltat per diversos membres del Bellavista. El joc es va reprendre i David Rubio va marcar l'1 a 2 al minut 77 amb un xut llunyà que va entrar a la porteria visitant després d'un rebot.

Al minut 87, David Rubio va empatar amb el llançament directe d'una falta. I quan els visitants havien de treure des del centre del camp, l'àrbitre va suspendre el partit. La propera jornada, hi haurà descans. Després, els perpetuencs es desplaçaran al camp del segon, el Llerona.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]