El sènior de l’Sport Sala va guanyar dissabte el Cubelles per 4 a 3. Els perpetuencs van ser superiors, però van fallar massa ocasions de gol i van acabar patint per sumar els tres punts.

Al minut 2, Joel va fer l’1 a 0. Dos minuts després, Alonso va enviar una pilota al pal. Al minut 5, el Cubelles va empatar amb un xut llunyà. Pocs segons després, una altra jugada d’atac de l’Sport Sala va acabar contra el pal després d’un rebot.

Joel, amb un xut creuat i fort, va marcar el 2 a 1 al minut 8. L’Sport Sala va disposar després de dues ocasions clares de Guillem i Ángel que no va aprofitar i els visitants van tornar a igualar al minut 10 en l’única errada del partit del porter Marc.

L’Sport Sala va continuar tenint ocasions, mentre que Marc va haver d’intervenir amb encert en dues accions molt perilloses del Cubelles, que es va presentar a Santa Perpètua amb només un jugador de recanvi.

Abans del descans, l’Sport Sala es va tornar a situar per davant amb un gol d’Oli.

Només començar la segona part, Alonso va xutar al pal. Al minut 4, Saúl va rebre una gran passada d’Oli i va anotar el 4 a 2.

Durant la segona part, els perpetuencs van continuar amb la manca d’encert en atac i el Cubelles va posar emoció amb el 4 a 3 a falta d’un minut i setze segons. Abans, David, que va sortir a la segona part, ja havia evitat el gol visitant amb una gran aturada. Finalment, l’Sport Sala, patint, va sumar una nova victòria.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]