El conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 2 a 0 el Veterans Catalunya B. Els de la nostra localitat mantenen la tercera posició després d'aquesta merescuda victòria.

Al minut 9, Sergio va culminar una ràpida contra del Santa Perpètua fent l'1 a 0. El porter local, Capell, va intervenir amb encert al minut 12 per refusar un llançament de falta dels visitants, que, un minut després, es van tornar a apropar amb perill a la porteria local.

Al minut 20, Adrià no va poder superar el porter visitant. Poc després, va ser Mestres el que va estar a punt de marcar. Al minut 23, el Santa Perpètua va enviar un xut al travesser.
Abans del descans, Sergio es va quedar sol davant del porter, però va xutar fora.

La segona part va començar amb diverses oportunitats locals. Sergio, Mestres i Sergi van estar a punt de fer el segon gol del Santa Perpètua.

Al minut 52, Adrià va xutar fora en una ocasió molt clara. El Veterans Catalunya B es va quedar amb un home menys per una expulsió al minut 58. Un defensa visitant va evitar un gol d'Óscar al minut 62 amb el porter batut. Finalment, al minut 65, Óscar va xutar i el rebuig del porter el va aprofitar Chaves per marcar el 2 a 0. Abans d'acabar el partit, el Santa Perpètua B encara va tenir alguna ocasió més.

L'entrenador del conjunt perpetuenc, Juan Pedro Verjaga, estava dissabte molt satisfet amb els seus jugadors.

La propera jornada, el conjunt de la nostra localitat jugarà al camp de la Salut Pere Gol B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]