El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a tres gols contra el Montmeló. Els perpetuencs van arribar a perdre per 1 a 3, però en els darrers minuts van empatar i, fins i tot, van disposar d'alguna ocasió per guanyar el partit.

Els visitants es van avançar al minut 1. El Santa Perpètua va empatar al minut 17 gràcies a un gol en pròpia porta. Al minut 25, el Montmeló va fer l'1 a 2. A la segona part, al minut 58, els visitants van aconseguir l'1 a 3.

En el tram final, el Santa Perpètua va salvar un punt gràcies als gols de Pato, al minut 81, i de Gago, al 89.

A falta de cinc jornades per acabar la lliga, el Santa Perpètua és el líder amb 68 punts, sis més que la Torreta i el Llerona. Els perpetuencs jugaran el proper partit el 27 d'abril al camp del Santa Eulàlia de Ronçana.
El segon entrenador del Santa Perpètua, Valentín Fuentes, ha explicat que el partit contra el Montmeló se'ls va complicar molt.

Quarta Catalana

D'altra banda, el conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana per 2 a 6 al camp de la Salut Pere Gol B. Al descans, els perpetuencs ja manaven al marcador per 0 a 3 amb dos gols d'Alejandro Castro i un de Marc Ferrandiz. A la segona part, el Santa Perpètua B va arrodonir el triomf amb gols de Robert Mestres, Sergio Ruiz i Issouf.

El conjunt de la nostra localitat és tercer amb 63 punts i la propera jornada rebrà la visita del Premià B.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]