El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua es va proclamar dissabte campió de lliga al grup 9 de la Tercera Catalana en guanyar el Vilanova del Vallès per 1 a 0 en partit corresponent a la penúltima jornada.

Els jugadors entrenats per Óscar Castel han fet una competició molt brillant i només han encaixat una derrota.

El partit contra el Vilanova no va ser el més bo dels perpetuencs, que van jugar amb nervis. Els visitants van començar dominant, però el Santa Perpètua va aprofitar la primera ocasió clara que va tenir per marcar. Era el minut 14 i va ser una gran acció de Pato.

Tres minuts després, Dani es va quedar sol davant del porter, però no el va superar. A minut 19, Pato va tenir el segon gol a les seves botes, però va xutar una mica creuat. El Vilanova va tenir una bona ocasió al minut 20 amb un cop de cap que va sortir per sobre de la porteria defensada per Adán.

El Santa Perpètua va disposar d'una nova oportunitat molt clara al minut 23. Pato va fer una assistència a Mejías, que no va xutar de primeres i després va veure com els defenses se li llançaven a sobre.

Durant els darrers minuts de la primera part, el Vilanova va atacar molt i va estar a prop de marcar. No obstant això, al descans, el resultat era d'1 a 0.

A la segona part, el Santa Perpètua va tenir més controlat el partit. Dani va estar a punt de fer el segon i el Vilanova va enviar un xut al pal, però el marcador no es va moure i els perpetuencs van celebrar el títol amb la seva afició al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro, que va registrar una molt bona entrada. Després, els jugadors i el cos tècnic van fer una cercavila per diferents carrers de la població a sobre d'un camió.

El president de la UCF Santa Perpètua, José Lamas, es va mostrar dissabte molt content amb el títol i l'ascens aconseguit.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]