El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 2 a 3 a la pista del líder i campió del grup, l'Escola Pia de Sabadell B, el darrer partit de la lliga.

Daniel va fer el 0 a 1 al minut 6. Al començament de la segona part, Oli va marcar el 0 a 2 i Daniel, el 0 a 3. Els de Sabadell van reduir les diferències, però els tres punts van ser per a l'Sport Sala.
El conjunt perpetuenc acaba la competició al grup 3 de la Segona Catalana en sisena posició amb 40 punts. Els de la nostra localitat han guanyat onze partits, n'han empatat set i n'han perdut vuit.
Sebas Escámez, un dels entrenadors de l'Sport Sala, ha destacat el partit que va fer l'equip a la pista del campió.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]