hola

20 d'octubre de 2014//

Començo una altra vegada amb la realitat de la nostra Escola Els Aigüerols, el que es pot llegir a continuació és una contestació que va fer la Consellera Rigau poc professional i la corregiré per la seva falta d’informació.

L'Escola Els Aigüerols és la mateixa a la qual la Consellera Rigau va donar un document signat amb un pressupost de mig milió € per començar les obres al segon semestre de 2012 i amb un pressupost de quasi 4 milions aprovat en 2009 que on està???. Volem la continuïtat de la nostra Escola, hem lluitat per demostrar la nostra realitat i ens ha donat un p3 aquest any per no tenir més problemes per col·locar els nens.

0
0
0
s2sdefault

14 d'octubre de 2014//

L’experiència del referèndum escocès ens dóna una lliçó per aprendre aquí a casa nostra. A Escòcia, només a la circumscripció electoral de Glasgow va sortir que SÍ, un sí que no va ser mai casual. A Glasgow, els companys del Radical Independence Campaign (l’equivalent aquí a la campanya Independència x Canviar-ho TOT) de l’Esquerra Independentista Escocesa, van posar-se al capdavant de la proposta rupturista, marcant un perfil propi, i avançant un programa marcadament d’esquerres i socialista per al nou país escocès. No al Regne Unit, però tampoc NO a la dictadura del Deute, NO a les polítiques de la Troika, NO als desnonaments, Regularització dels escocesos nouvinguts, de diferent origen, que es troben en situació irregular, Sanitat i Educació PÚBLIQUES I DE QUALITAT, NO rotund a les privatitzacions dels Serveis Públics, etc.

0
0
0
s2sdefault

7 d'octubre de 2014//

Tras mantener varias reuniones con la concejalías de urbanismo y bienestar social con referencia al tema de INSALUBRIDAD detectado en las traseras de bloques de los pisos de CAN FOLGUERA y originado por un foco de cucarachas, ratas, etc... y por la cual se llevó a cabo una recogida de firmas para que se le pudiera dar un trato preferente debido a su carácter nocivo para la salud, nos sorprende la fría respuesta recibida por estas, unos argumentando los pocos recursos de los que disponen y no más la otra alegando que sus competencias ya estaban cubiertas con la simple fumigación del alcantarillado general derivando toda la responsabilidad al grueso de la ciudadanía afectada en el caso.

0
0
0
s2sdefault