hola

AiguerolsEducació - Escoles

L'AMPA d'Els Aigüerols organitzarà el diumenge 27 d'abril la festa anual que, enguany, dedicarà a l'esport, seguint la temàtica que treballa l'escola aquest curs. Les activitats començaran a les 11 hores amb un circuit de bicicletes per a infants, a càrrec del Club Ciclista El Cau. El recorregut s'instal·larà al pati de l'Escola Bernat de Mogoda, contigua a Els Aigüerols, i durarà fins a les 13 hores. També hi ha programats un partit de futbol sala entre Els Aigüerols i el Bernat de Mogoda, a les 11 hores. A les 11.30 hores tindrà lloc una classe de zumba per a adults i infants i a les 12 hi haurà una exhibició i posterior classe de patinatge.

0
0
0
s2sdefault

deixam-tastar_5808“Hem de saber de gastronomia”

 

S’encarreguen d’apropar-nos el món gastronòmic cada dimecres de 16 a 17 hores amb el programa Deixa’m tastar, que s’emet a Ràdio Santa Perpètua des del 2011. Expliquen que la gastronomia és un àmbit que els agrada perquè els permet parlar de molts altres aspectes arrelats a l’espècie humana. “No ens oblidem que mengem uns tres cops al dia, per tant val la pena tenir-hi coneixements”, diuen.


música

Per despertar-se i dormir

Pascal Comelade, Paganini Paga Tot a Nono.  

Un concert

Coldplay, el 2009 a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. 

Has estat molt fan de...

Sau. 

Per recordar

Que tinguem sort, de Lluís Llach. 

Per acompanyar un sopar

 La BSO de Ratatouille.

cinema

Una de por

El sexto sentido, de M. Night Shyamalan. 

Una romàntica

 Pretty Woman, de Garry Marshall. 

Un clàssic

 American Cuisine, de Jean-Yves Pitoun. 

Director

Quentin Tarantino. 

Una d’acció

 La trilogia de Batman.

televisió

Una sèrie

 Plats Bruts

Dibuixos d’abans i d’ara

 Petit chef. 

Un concurs d’ara i d’abans

El Gran Prix

Una cosa bona de la TV

La figura de Karlos Arguiñano. 

Una cosa a criticar

És una piconadora mediàtica que cal reinterpretar-la.

literatura

Un clàssic

El retrato de Dorian Grey, d’Òscar Wilde. 

Un escriptor

Manuel Vázquez Montalbán. 

Poesia

Joan Maragall. 

Un conte

El petit príncep, d’Antoine de Saint Exupery. 

Quin llibre llegeixes?

El que hem menjat, de Josep Pla.

sortides

Per perdre’s o relaxar-se

Menorca.  

Un lloc ple d’història

Roma. 

El millor viatge

Ruta pels Estats Units i Canadà.  

Per sortir de festa

Dublín.  

Per anar més d’un cop

Cuba.  

Per menjar bé

Sant Sebastià.

 

Voleu conèixer més veus anònimes?
0
0
0
s2sdefault

Escola bressolEducació - Escoles bressol

Les escoles bressols municipals Can Folguera, Els Pins i l'Espiga obriran les seves portes demà dissabte de 10 a 13 hores per a les famílies interessades a escolaritzar els seus fills d'entre 0 i 3 anys el curs vinent. Els centres ensenyaran a les famílies els seus projectes educatius, les maneres de treballar i les instal·lacions per tal que puguin triar un centre.

0
0
0
s2sdefault

p31_nit_cultura_0994La Ciutat - La Ciutat

Aquest divendres 25 d'abril tindrà lloc la Nit de la Cultura. Durant l'acte, que començarà a les 19.30 hores al Teatre del Centre, es farà públic el guanyador del cartell de la Festa Major, s'atorgaran els Premis Primavera i Cultura i es presentaran el tercer documental per la recuperació de la memòria històrica i la convocatòria de la 23a edició dels Premis Poesia i Contes Breus, entre d'altres.

0
0
0
s2sdefault

El Follet ValentCultura - Teatre

Xarxa Santa Perpètua programarà diumenge 27 d'abril l'obra El follet valent a la ciutat, d'Únics Produccions, després de l'aturada de Setmana Santa. La representació tindrà lloc a partir de les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial. Aquest és el primer muntatge de la companyia Únics Produccions, estrenada l'any 2003 al Teatre Poliorama de Barcelona. L'obra s'adreça especialment a nens i nenes a partir de tres anys i tracta sobre l'amistat i la imaginació, "que són les eines usades pels protagonistes de la història per resoldre conflictes entre ells", segons anuncia la companyia.

0
0
0
s2sdefault

Sant JordiCultura - Sant Jordi

Llibres, roses i moltes persones van ser presents aquest dimecres 23 d'abril al passeig de la Florida per celebrar la Diada de Sant Jordi. Unes cinquanta paradetes d'entitats, partits polítics i comerços es van instal·lar en aquest espai i tot i estar contents amb la quantitat de públic i les vendes fetes reconeixen que les xifres no són les d'anys anteriors quan es venia molt més. La meteorologia va propiciar el passeig de la ciutadania que va respondre com és tradicional a una Diada de Sant Jordi que va més enllà de la venda de llibres i roses sinó que esdevé una festa popular.

0
0
0
s2sdefault