hola

panrico_huelga

La direcció de Panrico ha acomiadat els primers 38 treballadors de la fàbrica de Santa Perpètua dels 133 que estan previstos per aquest any en aplicació de l'Expedient de regulació d'ocupació (ERO) que va avalar una sentència de l'Audiència Nacional. Les notificacions d'acomiadament van començar a arribar aquest dilluns, tot i que en un principi, havien d'haver-se donat el 23 de juny. Així ho ha explicat el president del Comitè d'empresa, Ginés Salmerón.

0
0
0
s2sdefault

Fira al passeig de la FloridaActualitat - Comerç

Benvingut al circ de les ofertes. Aquest és el lema de la fira que l'associació Els Comerciants organitza aquest dissabte entre les 17 i les 22 hores al passeig de la Florida. L'entitat ha programat una sèrie d'activitats per amenitzar aquesta jornada per comprar a l'aire lliure i anuncia un carrer ple de sorpreses. Una vintena d'establiments participaran en l'activtats.

 

0
0
0
s2sdefault

CooperativismeAjuntament - Cooperativisme

Dimecres 18 de juny va tenir lloc la primera de les sessions del cicle de xerrades sobre cooperativisme que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua sota el títol de "Cooperem?". En aquesta ocasió, i per analitzar la situació general del món del cooperativisme a Catalunya els ponents que van intervenir van ser el director general de d'Economia Social i Cooperativisme de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso.

0
0
0
s2sdefault

Logis Riera de CaldesActualitat - Actualitat

El director general d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Xavier Flores i la presidenta de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC), Isabel Garcia, han clausurat avui divendres la Jornada Tècnica Logis Riera de Caldes que s'ha celebrat al Centre de Serveis Can Gavarra de Polinyà. El projecte Logis té com a objectiu fer de l'activitat logística una peça estratègica de desenvolupament socioeconòmic de la Riera de Caldes. A més, es pretén donar a conèixer la realitat logística i alhora identificar propostes de futur; elaborar projectes i actuacions a mig termini; promoure la col·laboració entre municipis, empreses i altres agents econòmics i fer un treball de lobby territorial. Aquest projecte està finançat pel programa de suport al desenvolupament local del SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya). L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, va inaugurar la jornada en la que van participar la directora del SOC, Olga Campmany; el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra; l'export manager de Mango, Cristina Feu i el gestor de centres de Cimalsa, Jordi Casasayas.

0
0
0
s2sdefault

Imatge d'arxiu d'una reunióEconomia - Panrico

La direcció i els representants dels treballadors de Panrico es reuniran aquest divendres a la tarda amb la mediació de la Generalitat per tractar sobre l'aplicació de l'ERO que afecta a la planta de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest matí, s'havia de celebrar la segona reunió sobre l'ERTO i com dimarts passat, l'empresa només volia parlar sobre aquest expedient, mentre que els treballadors volien tractar tots els temes que els afecten.

 

0
0
0
s2sdefault

Actualitat - Ajuntament

Aquest dimecres s'inaugura el cicle de xerrades sobre el cooperativisme a Catalunya, Cooperem? 2014, que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua. La sessió inaugural tractarà el món del cooperativisme avui a Catalunya i anirà a càrrec del director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i del president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso. L'acte tindrà lloc a les 19 hores al Centre Cívic El Vapor.

0
0
0
s2sdefault