hola

xerrada_ccoo_5843Actualitat - CCOO

La secció local de Comissions Obreres (CCOO) a l'Ajuntament de Santa Perpètua celebra avui dijous 19 de juny a les 19 hores al Centre Cívic El Vapor els seus 30 anys. L'acte consistirà en la presentació d'un llibret commemoratiu de l'efemèride sota el títol 30 anys al teu costat. 1984-2014 i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; del secretari general de la Unió comarcal de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Enrique Rodríguez; i del secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania, Manuel Fages.

 

El Secretari General de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament , Jerónimo Pazo, ha recordat que la de Santa Perpètua és la tercera secció sindical més antiga de les administracions locals de Catalunya per darrere de la de Barcelona i Sabadell. Està previst que a l'acte assisteixin delegats de la secció com a reconeixement a la seva tasca i la primera secretària, Isabel Martínez.

 

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha destacat que 30 anys de secció sindical és una conquesta democràtica i que ha requerit la implicació de molta gent en un projecte col·lectiu, ha desitjat llarga vida a la secció sindical i ha manifestat que "amb bones condicions de treball es dona un millor servei a la ciutadania".

Foto: Imatge d'arxiu d'una xerrada sobre serveis públics organitzada per la secció de CCOO a l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política