hola

Taller de pinturaCultura - Exposicions

L'alumnat de pintura, restauració i fotografia de l'Espai de les Arts presenta aquest divendres 27 de juny a les vuit del vespre la Mostra col·lectiva del curs 2013-2014, que es podrà visitar a l'Espai 1 de la Granja, espai cultural, fins al diumenge 27 de juliol. Una vuitantena d'alumnes, des d'infants a adults, han format part aquest curs dels diferents cursos de l'Espai de les Arts. La mostra recollirà els millors treballs realitzats durant aquests mesos per l'alumnat.

0
0
0
s2sdefault

ESCOLA-DE-MUSICA-25-ANYS-8335Cultura - Música

 

Jo ho he viscut amb molta il·lusió i penso que realment hem aconseguit fer una festa major de la música i la dansa”. Així de satisfet es mostrava el director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, en acabar tota la programació d'activitats de celebració dels 25 anys del centre. Una programació que va omplir la plaça de l'Era divendres 20 de juny a la tarda amb els grups de dansa de l'Escola i que va continuar dissabte 21 de juny amb tot un dia de música i dansa al carrer.

0
0
0
s2sdefault

CRevetllaultura - Revetlla de Sant Joan

El Recinte Firal acollirà l'arribada de la Flama del Canigó per donar la benvinguda al solstici d'estiu. La Regidoria de Cultura va recuperar l'any passat la tradició d'encendre la foguera de Sant Joan amb el foc provinent del Canigó. A les 19 hores d'aquest dilluns 23 de juny, es procedirà al muntatge de la foguera, un ninot de Sant Joan realitzat pels infants de pintura i dibuix de l'Espai de les Arts.

0
0
0
s2sdefault

MusicaCultura - Música

 L'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua celebra aquest 2014 el seu 25è aniversari. Per tal de commemorar aquesta important efemèride, s'ha organitzat un programa d'actes, el gruix del qual tindrà lloc aquest divendres dia 20 de juny i demà dissabte dia 21. Divendres, s'ha programat una mostra de dansa a la plaça de l'Era. L'activitat començarà a les 19 hores i participarà tot l'alumnat de dansa.
El dissabte 21, la programació commemorativa s'iniciarà a les 11 del matí a la plaça de la Vila, sota el títol Un món de danses, que comptarà amb la col·laboració i participació de les entitats: Agrupació Sardanista, Ball de Gitanes, Centro Cultural Andaluz i Amics de Balls de Saló. A les 12.15 hores, tindrà lloc un espectacle de música tradicional amb les Bandes 1 i 2, la Banda de l'Escola Municipal de Música de Vic, En­sembles de guitarra i Ministrils de Santiga. L'acte també comptarà amb la col·laboració del Grup de Gegants i del Grup de Diables.

0
0
0
s2sdefault

Lluís-Anton BaulenasCultura - Biblioteca

L'escriptor, traductor i crític literari Lluís-Anton Baulenas participa aquest divendres 13 de juny a les 19 hores a la sessió de cloenda d'aquesta temporada dels Clubs de Lectura que organitza la Biblioteca Municipal Josep Jardí. La possibilitat de tenir Baulenas a Santa Perpètua l'ha donat el programa Lletres en viu, de la Institució de les Lletres catalanes.

0
0
0
s2sdefault

AliceCultura - Teatre

El grup de teatre Tàndem ha estrenat amb èxit la producció Alice, original del grup local, inspirada en la pel·lícula de Tim Burton Alícia en el país de las maravillas. L'obra explica la història d'una jove que, sense saber perquè, acaba al barri del Bronx de Nova York de la dècada dels vuitanta, per descobrir qui és realment.

0
0
0
s2sdefault