hola

Històries del confinament

Participants del videoclip: la Roser, de Santa Perpètua, és la primera de la segona fila / captura

La Roser Moliner és una perpetuenca que, juntament amb cinc companyes més de la universitat han decidit gravar-se interprentant en llenguatge de signes la cançó La petita rambla del Poble Sec, de Cesk Freixas amb Alguer Miquel a l'EP digital XL.

0
0
0
s2sdefault
L'Helena recorda un passeig amb les seves amigues

L'Helena Cardador té dotze anys i estudia sisè de Primària a l'Escola Bernat de Mogoda. Com gairebé tot l'alumnat d'aquest curs les seves il·lusions al voltant del seu darrer curs escolar s'esbaeixen a causa de la situació de la Covid19. No tindran un fi de curs convencional, ni viatge d'acomiadament, ni festa per recordar tota la seva escolarització. De ben segur, les escoles podran trobar la manera de fer-ho possible d'una manera o una altra però de moment ella ha volgut expressar com se sent en una carta que ha enviat a la redacció.

0
0
0
s2sdefault
La UCF Santa Perpètua inicia una campanya en xarxes per donar ànims / l'Informatiu

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua ha portat a terme una campanya a les seves xarxes socials amb l'eslògan “El Santa no se rinde, Este virus lo pararemos entre todos, Quédate en casa”. L'entitat ha penjat a les xarxes socials un vídeo amb imatges dels seus esportistes amb samarretes del club amb l'objectiu de transmetre força davant de la situació complicada que ha provocat el coronavirus. Es tracta d’una reproducció de gairebé quatre minuts en la qual els protagonistes diuen les frases que formen part de l'eslògan de la campanya.

0
0
0
s2sdefault
La Montse Serrano veu des de la porta de la Residència la Florida a la seva mare Juana / Josep Cano

Les residències de la gent gran han estat de les més afectades per la crisi sanitària. Els usuaris d'aquests centres són els més vulnerables i la desprotecció s'ha reflexat en el nombre de morts que s'han produit per la Covid19.

0
0
0
s2sdefault
Captura del vídeo

L'alumnat de sisè de l'Escola la Florida i les seves famílies han tingut una molt bona idea per fer germanor i tenir un bon record d'aquest darrer curs a Primària tant atípic. Entre tots van acordar gravar els nens i nenes cantant la cançó Resistiré, símbol de la lluita contra la Covid19 als balcons del país.

0
0
0
s2sdefault
La petita Alysson, als braços de la seva mare, posa amb tota la família

L'Alysson Garcia Algarra va néixer el 10 d'abril a Granollers. Ho havia de fer a l'Hospital de Mollet però el centre va anunciar que els parts es traslladarien a la Mútua. Als pares de l'Alysson, el Byron García i la Noemí Algarra la notícia els va agafar per sorpresa però van afrontar el naixement de la seva segona filla amb calma.

0
0
0
s2sdefault
Captura del vídeo

Les residències son de les que més han patit la crisi de la Covid19. A Santa Perpètua en tenim dues i, afortunadament, els seus residents es troben bé i no s'ha donat cap cas de contagi segons les darreres informacions oficials.

0
0
0
s2sdefault