hola

El Marc construeix una rosa amb peces Lego

El Blai, la June, la Bàrbara i el Marc son una família del barri de Can Folguera, a Santa Perpètua i han compartit la seva idea per tal de celebrar Sant Jordi des del confinament. A través del compte Instagram @stjordispm demanen a la ciutadania que enviïn roses creades manualment a casa per regalar als seus amics, familiars o als perpetuencs virtualment. «És una manera de compartir amb els veïns i veïnes de Santa Perpètua les nostres roses. Així aquest any aquest dia també serà especial!», explica la Bàrbara Arco, que és també companya de l'Informatiu.

Crear, enviar i regalar roses a través d'Instagram és la idea d'una família perpetuenca

Des d’aquest dilluns ja es pot participar en la iniciativa que també vol posar en valor la creativitat i els regals inèdits i personals fets a ma. Per compartir una rosa de Sant Jordi només s’ha de crear, enviar una fotografia de la mateixa al mail stjordispm@gmail.com explicant com has fet la rosa, a qui li vols regalar i el teu nom i edat.

Aquesta família de perpetuencs anima a tota la ciutadania a participar i compartir les seves roses de Sant Jordi amb el municipi per tal de viure aquesta festa tradicional tot i el confinament. Les roses no s'envien al domicili, només es comparteixen a Instagram.

 

El Blai, un dels idearis de la iniciativa fa la seva rosa de Sant Jordi amb peces de LEGO / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament