hola

Captura del vídeo

Les residències son de les que més han patit la crisi de la Covid19. A Santa Perpètua en tenim dues i, afortunadament, els seus residents es troben bé i no s'ha donat cap cas de contagi segons les darreres informacions oficials.

La directora de la Residència La Florida, Isabel Castro, explica que els residents estan bé però que les famílies estan vivint la situació amb "certa ansietat, com no pot ser d'una altra manera". Des de que va començar la pandèmia les famílies, acostumades a visitar els seus grans, no poden fer-ho i això ha desanimat molt al personal, interns i familiars.

A causa de la Covid19 els familiars no poden visitar els residents

Els residents són els veritables protagonistes de la situació i han sorprès a tothom per com han acceptat la situació. "Porten les mascaretes sense treure-se-les, han acceptat els canvis molt bé i les decisions que anem prenent des de la direcció de la residència les assumeixen sense queixes", explica Castro i, tot això, per mantenir l'entor lliure de la Covid19.

Per intentar calmar a les famílies i alliberar tensions des de la residència van gravar un vídeo amb els interns mentre ballaven la ja, molt coneguda, Resistiré. Des de la direcció han explicat que la cançó amb tots els residents va ser una injecció d'energia per a les famílies, que no poden visitar els seus estimats. Des de la residència també fomenten les videotrucades individuals i grupals per intentar apropar al màxim els seus familiars.

Des de la redacció de l'Informatiu volem fer extensible el vídeo que han compartit des de la Residència de la Florida i enviar un gran aplaudiment.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament