hola

L’Agrupació de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) de Santa Perpètua es va presentar ahir oficialment. El grup s'ha constituït per tres joves. El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua és Adrián Campos.

L'acte de presentació de la nova formació va comptar amb el suport del secretari d'organització de les JSC de Catalunya, Ot Garcia i els primers secretaris de la JSC de la Federació del Vallès Occidental, Alejandro Hernández, i del PSC de Santa Perpètua, Manuel Ruiz. L'acte es va celebrar a la seu de l'Agrupació local socialista.

Els socialistes perpetuencs havien tingut agrupació de Joventuts entre els anys 2007 i 2010 aproximadament. Els actuals membres han afirmat que afronten amb molta il·lusió l'impuls d'aquest projecte i s'han mostrat convençuts que se'n afegiran d'altres joves perpetuencs.

El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua, Adrián Campos, ha explicat que en aquest procés independentista hi ha un grup de persones que "han quedat orfes d'espai polític" i ha afirmat que representen l'esquerra moderada. Campos ha avançat que en poques setmanes endegaran una campanya d'afiliació a Santa Perpètua.

El primer secretari de la JSC de la Federació Vallès Occidental, Alejandro Hernández, ha confirmat que en les darrers setmanes s'han presentat grups a més de a Santa Perpètua, a Ripollet i Sant Quirze i ha anunciat que són probables a Polinyà i Barberà del Vallès.

El secretari d'organització de la JSC de Catalunya, Ot Garcia, ha argumentat que aquest creixement de les Joventuts demostra que el missatge socialista arriba cada vegada a més indrets.

El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua, Adrián Campos, confia a obtenir aquest diumenge uns resultats similars als de les passades eleccions generals que a Santa Perpètua va guanyar el PSC.


Foto: Representants de la JSC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política