hola

La perpetuenca Marisa Vera, actual Secretària de la Dona d’Esquerra Republicana Santa Perpètua de Mogoda, ha estat escollida com a Secretària de les Dones de la nova executiva d’Esquerra al Vallès Occidental, al congrés comarcal celebrat el 7 de febrer a Cerdanyola.

Vera es proposa seguir amb el procés de feminització i de feministització d’Esquerra. Segons una nota de premsa Marisa Vera considera que “gràcies a la política del partit en aquests darrers anys, concretada en el Pla d’Igualtat i en la implementació de la paritat en els òrgans de direcció i les llistes cremallera -entre altres mesures-, s’ha donat un pas endavant en la feminització del partit, però queda encara un llarg camí per recórrer entre les bases, per incrementar el nombre d’afiliades i que la paritat sigui real en tots els estrats del partit”.

En aquest sentit, Marisa Vera veu necessari seguir incorporant “la perspectiva feminista” en el centre de la pressa de decisions polítiques i en tots els àmbits i ha insistit que “cal implementar, per exemple, assemblees de dones que contribueixin al seu apoderament” i ha posat èmfasi en la necessitat d’impartir formació sobre polítiques feministes per interpel·lar, sobretot, als homes, siguin càrrecs electes o militants. “Es tracta de fer visible i creure en el compromís del partit amb les demandes del moviment feminista i incorporar la perspectiva feminista de forma transversal”, ha conclòs.

Vera és militant d’Esquerra Republicana des de 2008, tot i que col·labora amb la secció local del partit des de fa dues dècades. Des de l’any 2017 és la Secretària de les Dones d’Esquerra Santa Perpètua, i a partir d'ara també és Secretària de les Dones de la nova executiva d’Esquerra al Vallès Occidental.


Foto: Marisa Vera / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política