hola

ERC, en un comunicat, ha expressat que la «Covid-19 ha posat de manifest la manca de digitalització i transparència que pateix l’ajuntament des de fa anys» . El grup municipal recorda que no és la primera vegada que demana al consistori «un esforç extra per acostar l’administració a la ciutadania i ara, aquest, és més necessari que mai».

La portaveu d’Esquerra republicana. Montse VinyallongaI ha manifestat que «ser transparent no vol dir publicar informació i prou, sinó que vol dir fer-la comprensible i sobretot accessible a la ciutadania». El grup reconeix que s’ha fet un esforç per digitalitzar l’OAC però «insuficient» i que «la ciutadania es troba ara mateix davant de moltes dificultats» i posa com exemple que a l’hora de fer tràmits regulars els telèfons comuniquen, les instàncies es resolen amb retard i el web és un laberint impossible.

La formació assenyala que els comerciants també s’han vist afectats per aquesta falta de proximitat i tot i que s’han aprovat ajudes al pla de xoc, «aquestes costen de trobar al web i les bases de les quals encara no s’han executat provocant una situació d’incertesa». I afegeix que «molts troben a faltar més informació i sobretot més proximitat durant la reobertura dels seus comerços»

ERC recorda que des de fa temps reclama la creació d’una aplicació de mòbil així com la millora de la funcionalitat del web que faciliti a la ciutadania «poder realitzar qualsevol tràmit de forma simple i sense haver-se de desplaçar així com un telèfon únic a través del qual es puguin derivar les trucades».

Esquerra també reivindica que es compleixi la llei de transparència. En aquest sentit Vinyallonga lamenta que «informació com ara l’agenda de l'alcaldessa segueix sense estar publicada i en canvi en podem trobar d’altre obsoleta al web»


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política