hola

La Corporació Local celebrarà aquesta tarda a les set la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes de juny. Aquesta sessió com les tres anteriors es farà de manera virtual amb els regidors en espais individuals diferents. La ciutadania el podrà seguir en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online per radio.staperpetua.org, amb imatges pel facebook de l'emissora municipal (@radiosantaperpetua) i de l'Ajuntament (@AjuntamentSPM) i també a través del canal de youtube de l'Ajuntament Comunicació SPM.

L'ordre del dia inclou l'aprovació d'un expedient de modificació de crèdit extraordinari per valor de 254.480,01 euros relacionat amb el Pla de Xoc per pal·liar els efectes de la Covid-19 que va aprovar l'Ajuntament. També una modificació de crèdit de 22.041,75 euros i un expedient de reconeixement de crèdit de 8.039,63 euros.

El Ple aprovarà una modificació 2 Pla estratègic de subvencions derivat de la situació de la COVID-19. Les partides de beques menjador s'amplien en 42.000 euros i es destinaran 147.000 euros per al proper curs, també s'amplia la dotació de les beques menjador d'escoles bressol municipals en 10.000 euros que suposa una inversió de 52.000 euros en total. El pla de subvencions també incrementa la partida per a ajuts d'urgència social, en aquest cas en 38.000 euros i hi dedica en total 180.000 euros. També s'ha decidit augmentar la dotació per a ajuts a l'escola bressol municipal amb 20.000 euros més, quedant la partida amb 78.000 euros.

El Plenari també derogarà l’ordenança fiscal núm. 26, reguladora de la taxa per la utilització dels serveis i de les instal·lacions esportives municipals. Aquesta decisió ve motivada pels canvis provocats per la Covid-19 en els serveis prestats en compliment de la nova normativa.

La comissió informativa de territori i desenvolupament local proposarà al ple l'aprovació del Text Refós de la Modificació puntual de Pla General Municipal d’ordenació per a l’ajustament dels sistemes locals viari i espais lliures de protecció CLAU A1a I DO al carrer de Blanquers del Polígon Industrial Santiga.

Per últim, el Ple aprovarà de forma definitiva el Reglament d’Usos de l’Equipament d’arts escèniques CAM Bernades. A la proposta inicial, el grup municipal Republicà va presentar quatre al·legacions, de les quals l'equip de govern incorpora tres i desestima una.

El Ple del mes de juny començarà a les set de la tarda i serà una sessió virtual del plenari.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política