hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua ha presentat un total de 62 al·legacions i suggeriments per a la millora del Pla específic de Mobilitat del Vallès conjuntament amb totes les seccions locals d’ERC del Vallès Occidental i Oriental. La portaveu del grup municipal, Montse Vinyallonga, ha manifestat que aquest Pla "és un projecte clau per facilitar i potenciar la mobilitat dels ciutadans de forma no radial, permeten així una millora en la qualitat de vida, la competitivitat de la zona i amb una perspectiva sempre de respecte sobre el medi ambient”

La formació, en un comunicat, destaca que entre les al·legacions presentades figura reforçar la idea compartida de creació d’una estació única a Santa Perpètua, situada a la Granja Soldevila, que serveixi d'intercanviador entre les línies R8 i R3. A més, reclama incrementar el pas de trens per la R8. “Una estació única a Santa Perpètua seria una gran oportunitat tant per la mobilitat ciutadana com per la millora del pla de mobilitat del nostre municipi. Ens facilitaria crear una xarxa de transport públic més eficient cap als polígons descongestionant així els accessos i millorant la qualitat de l’aire”, expressa la portaveu del grup.

Una altra al·legació fa referència al projecte ferroviari que connectaria Vilanova i la Geltrú amb Mataró i que passaria pels dos vallesos. Esquerra també reclama reforçar les línies de bus entre els dos vallesos i amb una flota elèctrica.

Esquerra espera poder treballar conjuntament amb el Govern municipal en la preparació de les al·legacions "que es presentaran abans del 3 d’agost per tal de poder tenir més força com a municipi" explica Montserrat Vinyallonga.

El Pla de Mobilitat del Vallès és un projecte presentat per la Generalitat de Catalunya, dotat amb un pressupost de més de 2.400 milions d’euros i amb un termini de finalització marcat pel 2026.


Foto:Pol Altayó; el diputat al Parlament Marc Sanglas  i Montserrat Vinyallonga / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política