hola

Segons informa la CUP en un comunicat, el govern municipal, de Comuns i PSC «està imposant un nou model de gestió» i ha contractat tres empreses privades «per fer la feina que treballadores municipals ja la fan i és el cas de les instal·lacions esportives, piscina i pavelló». La formació afegeix que ho porten «maquinant» des de fa temps, des de que «deliberadament no cobreixen baixes, jubilacions o incapacitats reduint els treballadors municipals de manteniment de la piscina municipal de 9 a 4 i aviat amb la no renovació d’alguna substitució passaran a 3 treballadors efectius». La CUP considera que aquesta és l’excusa per contractar una empresa privada per fer la feina «d’una gent altament especialitzada i entregada al manteniment de la nostra piscina municipal». La CUP també expressa en el comunicat que socorristes i monitors «veuen que l’ajuntament les deixa de contractar per passar a ser contractades per l’empresa privada amb la respectiva baixada de sou i de beneficis social»

La CUP de Santa Perpètua dona suport «a la lluita i les accions que el col·lectiu de treballadores cregui més oportú per defensar els seus llocs de feina, la gestió pública del servei que no és una altra cosa que resistir-se a l’avanç del capitalisme, lluita que alguns han deixat de banda per la seva comoditat i mandra». La formació també reclama recuperar la gestió de l’aigua, de la funerària, el SAD (Servei d’Atenció a persones en situació de Dependència) i fins i tot del camp de futbol. Així mateix reconeix l’esforç que l’Ajuntament ha fet mantenint serveis, equipaments i instal·lacions gestionades directament però lamenta aquest canvi en el model de gestió.


Foto: Piscina Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política