hola

Segons informa la CUP en un comunicat, el govern municipal, de Comuns i PSC «està imposant un nou model de gestió» i ha contractat tres empreses privades «per fer la feina que treballadores municipals ja la fan i és el cas de les instal·lacions esportives, piscina i pavelló». La formació afegeix que ho porten «maquinant» des de fa temps, des de que «deliberadament no cobreixen baixes, jubilacions o incapacitats reduint els treballadors municipals de manteniment de la piscina municipal de 9 a 4 i aviat amb la no renovació d’alguna substitució passaran a 3 treballadors efectius». La CUP considera que aquesta és l’excusa per contractar una empresa privada per fer la feina «d’una gent altament especialitzada i entregada al manteniment de la nostra piscina municipal». La CUP també expressa en el comunicat que socorristes i monitors «veuen que l’ajuntament les deixa de contractar per passar a ser contractades per l’empresa privada amb la respectiva baixada de sou i de beneficis social»

La CUP de Santa Perpètua dona suport «a la lluita i les accions que el col·lectiu de treballadores cregui més oportú per defensar els seus llocs de feina, la gestió pública del servei que no és una altra cosa que resistir-se a l’avanç del capitalisme, lluita que alguns han deixat de banda per la seva comoditat i mandra». La formació també reclama recuperar la gestió de l’aigua, de la funerària, el SAD (Servei d’Atenció a persones en situació de Dependència) i fins i tot del camp de futbol. Així mateix reconeix l’esforç que l’Ajuntament ha fet mantenint serveis, equipaments i instal·lacions gestionades directament però lamenta aquest canvi en el model de gestió.


Foto: Piscina Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política