hola

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua dona tot el seu suport al moviment veïnal de Santa Perpètua que defensa la reobertura del CAP La Florida i crida a tota la població a les futures mobilitzacions amb aquesta fi.
La formació en un comunicat afirma que "ben poc va durar obert el nou CAP La Florida , de seguida i fruit de les retallades en serveis públics que va impulsar la Generalitat de Catalunya ha passat a ser un centre de servei privatitzat que només atén urgències de 20:00 a 24:00 de dilluns a divendres i de 8:00 a 20:00 durant el cap de setmana".

La CUP manifesta que aquesta reorganització suposa "per una banda donar un nul servei a tot un barri de Santa Perpètua amb una població propera al 30% del total del municipi i per una altra banda una saturació extraordinària del servei que dóna el CAP de Santa Perpètua que des de fa temps assumeix el 100% dels 25.500 habitants del nostre poble".

La formació recorda que mai ha estat d'acord amb les retallades en salut i la privatització del servei, i ara amb la situació de pandèmia "es fa encara més imprescindible la reobertura del CAP de la Florida".

La CUP expressa que "retallar la sanitat mata!" I que la inversió en salut "és totalment necessària per a atendre en condicions òptimes a la població" i que la desinversió provoca un mal funcionament del sistema "a la vegada que se'ns transmet de manera directament o subliminal que per una millor atenció cal pagar-se una mútua privada, a la vegada que el Departament esgrimeix el mantra de la col·laboració público-privada cedint els serveis sanitaris a la iniciativa privada que s'enriqueix amb els diners públics a canvi d'un mal servei i precarietat laboral".


Foto: CAP La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política