hola

Ciutadans ha reclamat al govern municipal mesures urgents per a ajudar als sectors afectats per les noves restriccions decretades per la Generalitat per fer front a la Covid-19 El portaveu de la formació, Kevin Romero, ha reclamat mesures urgents per “pal·liar la greu situació que estan vivint els treballadors i propietaris dels negocis afectats” i afegeix que “qualsevol mesura restrictiva ha d'anar acompanyada de compensacions que continguin la baixada d'ingressos que sofreixen els autònoms”. La formació reclama ajudes directes i efectives als establiments afectats i que s’incorporin dins el Pla de Xoc aprovat al maig.

Kevin Romero, en un comunicat, ha criticat que el govern d’Isabel Garcia “es limiti a demanar ajudes a altres administracions” i recorda que a l'últim Ple de la Corporació es va aprovar per unanimitat una moció perquè l'Ajuntament “estudiés noves mesures per contribuir a la recuperació econòmica i social”.

El portaveul també ha reclamat “conèixer l’estat d’execució de les actuals partides aprovades al Pla de Xoc del maig” perquè “no estan sent efectives”.

Romero ha tornar a oferir consens al Govern local per “treballar plegats contra la pandèmia” i a “no fer tard en aquesta segona onada”.


Foto: Terrassa tancada al passeig de Can Taió / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política