hola

El PSC de Santa Perpètua ha renovat la seva direcció i ha escollit la nova Comissió Executiva que torna a estar encapçalada per Manuel Ruiz, exalcalde del municipi, com a Primer Secretari. La comissió va ser escollida per unanimitat i l'assemblea es va celebrar de forma telemàtica a causa de la pandèmia. Ruiz ha destacat que "es manté el gruix de l'equip de l'anterior etapa, que ha demostrat la seva capacitat de treball i la il·lusió constant, tenint com a principal objectiu la millora de Santa Perpètua".

L'executiva també està integrada pels regidors socialistes Olga Valenzuela, com a secretària d'Organització i Finances; Pere García, responsable de Política Municipal; i Joan Martínez a les secretaries d'Innovació i Comunicació. L'equip també està format per Antonia Luis (Política Social i Igualtat), José Antonio Herrera (Formació i adjunt a Organització), Eulogio Rejón (Dinamització); Jaime Arenas (Entitats i Gent Gran) i Adrián Campos (responsable de la JSC).

A l'assemblea virtual també va participar el diputat socialista del Parlament de Catalunya Pol Gibert que va fer una anàlisis de l'actual situació política, social i sanitària. El diputat va destacar que "cal un canvi de govern al capdavant de la Generalitat que doni seguretat a la ciutadania" i va afegir que "l'actual és un desgavell que es contradiu de forma continuada i crea major inseguretat".


Foto: Nova executiva del PSC local  / PSC 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política