hola

El nucli local de la Associació Amnistia i Llibertat (ALL) ha informat que ha recollit 750 signatures a la ciutat durant la campanya de recollida de firmes a favor de la Amnistia i que té com a objectiu "promoure la resolució del conflicte polític i posar fi a la repressió contra l’independentisme". La plataforma valora molt positivament la resposta de la ciutadania, segons ha expressat en un comunicat.

Durant la primera quinzena d’octubre va organitzar a Santa Perpètua onze parades " i hem superat àmpliament les nostres expectatives". La plataforma vol agrair públicament el suport rebut "ja sigui com a col·laboradors o com a signants, i que aposten per l’amnistia com a via per resoldre el conflicte polític".

El 5 de novembre el nucli local va lliurar a l' Associació Amnistia i Llibertat de la comarca les 750 signatures. ALL Santa Perpètua afirma que continuarà treballant per ampliar els suports a aquesta causa. Explica que les restriccions marcades per la Covid-19 i la situació d’emergència sanitària obliga a replantejar l'estratègia de recollida de firmes al carrer i "és per això que reorientem la campanya a punts fixes on signar per l’amnistia". La plataforma fa una crida als establiments o locals que puguin i vulguin col·laborar i ser punt de signatura que contacti amb la plataforma a través de info@amnistiallibertat.cat.


Foto: Un punt de recollida instal·lat per Amnistia i Llibertat / ALL

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política