hola

Esquerra Republicana celebra l’acord al que han arribat l’Ajuntament de Santa Perpètua amb l'Agència de l’Habitatge de Catalunya (Generalitat de Catalunya) per a la creació d’una comissió tècnica per resoldre els conflictes generats fins a dia d’avui amb l’habitatge públic al municipi.

La formació considera "una notícia molt positiva ja que l’única solució a conflictes generals és la cooperació entre administracions" i afegeix que "el dret i l’accés a l’habitatge ha esdevingut un problema difícil de resoldre i que s’està enquistant des de fa anys a la nostra societat, veure que les administracions es disposen a treballar conjuntament és un primer pas molt important per començar a trobar-hi solucions"

La portaveu del grup municipal d'ERC Montserrat Vinyallonga ha expressat que "des d’Esquerra volem posar en valor la decisió de cooperar per resoldre situacions anòmales en la gestió de l’habitatge públic, fer un seguiment de les adjudicacions de les meses d’emergència i revisar la situació de les cases de Mogoda”. La regidora explica que "veiem amb molt bons ulls que l’actitud del Govern Municipal estigui essent menys bel·ligerant amb certs aspectes de la gestió del Govern de la Generalitat. Quan els conflictes es plantegen des del diàleg i no des dels retrets, sovint arribar a acords és senzill” i afegeix que "durant les últimes setmanes hem vist decisions de molta transcendència a Santa Perpètua que s'han aplicat des de la Generalitat. Volem defensar aquestes actuacions i el fet d'assolir-les des del diàleg entre governs i no des dels retrets. Cooperar entre administracions, més enllà dels colors polítics, demostren que es poden aconseguir millors acords i anar endavant amb temes tan importants com l’habitatge".


Foto: Pisos de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política