hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) considera que és molt positiu l’acord al que han arribat els Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Polinyà i Santa Perpètua amb la Generalitat de Catalunya per millorar la B140. “Des de tots els punts de vista, reformar el sistema viari de la B140, contribuirà a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i el medi ambient, reduint embussos i contaminació atmosfèrica”, segons ha assegurat Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC.

En un comunicat de premsa, la formació destaca que reformar la rotonda de Can Sabau, crear un carril bici i un altre de vianants, dignificar les marquesines del transport públic i assegurar una major accessibilitat als polígons industrials, “ens fa avançar cap a una mobilitat més sostenible, fluida i segura”, explica Sergi Hernández.

D’altra banda, SPEC considera que les crítiques de la CUP a l’acord institucional sobre la millora de la B140 "són del tot infundades" i manifesta que “estan totalment fora de lloc. Volen crear confusió i alarmisme entre la ciutadania. La CUP no té interès per informar-se. Si fos així sabrien que el paratge natural de Santiga compta, des de fa anys, amb diferents figures de protecció, tant del nucli com de l’entorn natural”.

Sergi Hernández afegeix “no sabem perquè parlen de desdoblar la B140 quan encara no hi ha cap projecte constructiu sobre la taula. Ni perquè relacionen el IV Cinturó amb la nostra carretera, quan no tenen res a veure. És la mateixa palabreria de sempre”.

SPEC, recorda que l’espai polític que representa porta treballant "més de quaranta anys en la protecció de l’entorn natural perpetuenc, aconseguint protegir espais tan valuosos com Santiga i Gallecs i construint un municipi ple de paratges i espais verds". “La defensa del medi ambient i de la sostenibilitat forma part del nostre ADN”, afirma Sergi Hernández.


Foto: Accesos entre l'autopista AP7 i la rotonda de Can Savau a la B-140 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política