hola

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha celebrat “el suport que ha rebut la proposta de la jornada continua al Consell Municipal d’Educació tant per part de les AMPA com per part del professorat”. El portave, en un comunicat, s’ha mostrat satisfet perquè “finalment la majoria del Ple Municipal ha donat suport a la proposta de Ciutadans que és una petició de la Plataforma Jornada Continua”.

La moció presentada per Ciutadans i aprovada al Ple Municipal de novembre sol·licita al Departament d’Ensenyament i al seu conseller que estableixi els mecanismes necessaris per a la lliure elecció per part de les famílies i l’autonomia dels centres educatius a l’hora d’optar pel tipus de jornada escolar. Kevin Romero ha remarcat que "des de fa temps les plataformes educatives aposten per aquest horari lectiu de 9 a 14 hores”. Segons Cs amb aquesta mesura s'evitaria la interrupció de la jornada lectiva que suposa l'horari de menjador actual i es reduirien a la meitat el nombre d'entrades i sortides en el centre. Segons Romero “s’evitarien el nombre d'aglomeracions a les portes dels centres escolars i els desplaçaments excessius dels infants”.

Romero ha insistit en el fet que aquest horari “permet al centre educatiu continuar oferint el servei de menjador i activitats opcionals i extraescolars fins a l'horari actual de tancament” i que “en cap cas posa en perill cap servei o ajuda social”.


Foto: Pati d'un centre educatiu de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política