hola

L'Assemblea Local de la CUP de Sta Perpètua s'ha mostrat preocupada per la situació que viu el comerç local i en especial la restauració. La formació demana a l’equip govern local, en especial a l'alcaldessa, que es plantegi fer una exempció o rebaixa substancial d’impostos cap al comerç local. La CUP considera que "el govern central liderat per PSOE i Podemos tampoc han fet res per ajudar a la restauració, ni una llei per deixar de pagar hipoteques i lloguers a grans tenidors dels comerços locals". I afegeix que "tampoc ha assignat ajudes importants als sectors perjudicats pels tancaments, esperem que el nostre govern local si actuï".

La CUP demana que en aquesta situació "excepcional i complicada l'Ajuntament faci un esforç i rebaixi part dels ingressos què vol fer a través dels impostos i taxes al comerç local" i es pregunta si té sentit que la restauració pagui el 100% de l'impost sobre les terrasses o ocupació de l’espai públic quan han estat molts mesos sense oferir aquest servei.

La CUP espera que el govern local plantegi quins impostos i taxes vol variar i per què. i insisteix que "aquesta crisi l’han de pagar els rics i aquells que més tenen". La formació espera un replantejament de l’equip de govern i aplicar mesures fiscals que beneficien a les més perjudicades per aquesta pandèmia i paguin aquells que més tenen.

La formació afirma que "la pandèmia i les diferents restriccions han afectat diferents col·lectius i sectors econòmics les quals han anat veient com s’aplicaven algunes mesures o altres, que arribaven ajudes o no. La majoria d’aquestes han estat gestionades pel govern central o per la Generalitat de Catalunya".


Foto: La CUP inisteix que aquesta crisi l'han de pagar el rics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política