hola

La perpetuenca Tamar Zamora serà la candidata número 36 per Barcelona en la candidatura d’En Comú Podem a les eleccions al Parlament de Catalunya. La perpetuenca ha estat designada per les direccions local, comarcal i nacional de Catalunya en Comú. En un comunicat, Tamar Zamora expressa que “em fa molta il·lusió participar en aquesta candidatura que té el feminisme, la lluita per la igualtat de gènere i de totes les persones LGTBIQ+, com una de les principals prioritats”.
 
Les eleccions al Parlament de Catalunya, inicialment previstes pel proper 14 de febrer, estan pendent d’una decisió final avalada per l’evolució de les dades de la pandèmia de la Còvid-19. El gran increment de nous contagis, hospitalitzacions i morts dels darrers dies condicionaran, finalment, la data electoral, segons recorda Santa Perpètua en Comú.

Tamar Zamora ha assenyalat que “En Comú Podem té molt clar que cal prioritzar la salut de les persones, per davant d’interessos partidistes o electorals» i afegeix que «les eleccions s’han de celebrar amb la màxima seguretat per a tothom”.
 
La principal prioritat de la candidatura d’En Comú Podem és aconseguir una alta participació electoral. “Catalunya necessita un nou govern de canvi, que posi fi al desgavell dels darrers anys i situï les persones i el serveis públics en el centre de la seva actuació. Per aconseguir-ho necessitem una gran mobilització de l’electorat d’esquerres. El nostre resultat serà determinant”, ha ressaltat la candidata Tamar Zamora.


Foto: Tamar Zamora / Santa Perpètua en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política