hola

Cs Santa Perpetua ha presentat la seva nova Junta Local que està formada per Sergio Durán (nou coordinador), Santi Vera (secretari) i la regidora Helena Martínez (encarregada de relacions veïnals i enllaç entre l’agrupació i el grup municipal). La junta va ser escollida pels afiliats al desembre durant una votació realitzada de forma telemàtica.

El nou coordinador Sergio Duran ha assegurat, en un comunicat, que «Ciutadans és el principal punt d'unió constitucionalista enfront del nacionalisme i populisme a Santa Perpètua» i que «seguiran sent una garantia de regeneració democràtica i un punt de trobada i d'intercanvi d'idees i propostes per a tots els afiliats, simpatitzants i veïns de la nostra ciutat».

Kevin Romero, portaveu de Cs al consistori, ha assegurat sentir-se «orgullós dels que formen la nova junta ja que són grans persones que fa anys que treballen a Ciutadans per Santa Perpètua» i ha aprofitat per traslladar-los tot el seu «suport i confiança en aquesta nova etapa al partit».

Romero ha destacat que «tots els membres de la nova junta formen part de Joves Ciutadans» ja que «cap supera els 35 anys» i que això «demostra el compromís de la joventut de Santa Perpètua amb els valors de llibertat i igualtat que representa Ciutadans»

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política