hola

L’Assemblea Local de la CUP ha expressat la necessitat d'elaborar pressupostos municipals els més participatius possibles i ha criticat que el govern local no avança en la participació ciutadana ni respecta a l'oposició. També ha criticat que no es dona la informació amb temps suficient perquès es pugui debatre en el Ple. La formació, en un comunicat afirma que "està perplexa per la sensació d’entrar en una nova manera de fer a l'Ajuntament que respon més a una república bananera que el govern de la ciutat anomena "un nou model de gestió" que a un sistema polític, que lluny de la nostra pretensió de democràcia directa, sí que és d’exigir transparència i participació de la ciutadania".

La CUP assenyala que "és insultant que un govern que es diu d’esquerres (Comuns-PSOE) comenci a funcionar com durant anys s’ha comportat el PP al País Valencia, amb prepotència i menyspreu a l’oposició i sobretot a la ciutadania. El primer pas cap a la corrupció és dissimular la transparència. I el «ordeno y mando» és un mal símptoma de despotisme i en aquest cas gens il·lustrat".

La formació afirma que no els agrada la deriva de la situació política i critica els" pressupostos amagats fins a últim moment, privatitzacions de serveis municipals amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball públic i augmentant la precarietat laboral en les nostres servidores públics".


Foto: La CUP reclama pressupostos participatius / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política