hola

 

El portaveu de Cs a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha iniciat la campanya amb un comunicat en què expressa el seu desig de canvi al front de la Generalitat. "Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés, ni un tercer tripartit governat per ERC amb el suport de PSC", ha declarat i assegura que "els catalans tenim l'oportunitat d'aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes". Per a Romero els catalans "no podem permetre que els vots constitucionalistes apuntalin un govern separatista" i ha recordat que "un tripartit és sinònim d'allargar el Procés"

Romero ha afirmat que el 14 de febrer Ciutadans pot liderar aquesta nova etapa amb "un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans i sense cedir al xantatge separatista". "El 14-F els catalans tenim dues opcions que tot segueixi igual, allargant el Procés amb un tripartit o un govern de canvi i constitucionalista sense cedir als xantatges del separatisme, sense corrupció, amb recuperació econòmica i de convivència", ha destacat el portaveu liberal.

Romero ha assenyalat la necessitat d'una "veritable reconstrucció" a Catalunya que doni resposta a famílies, autònoms, pimes, treballadors per superar la crisi del COVID-19. I ha apostat per un govern amb una agenda que "prioritzi la Sanitat, la Dependència i les Polítiques Socials davant el malbaratament separatista". Finalment ha conclòs assegurant que "el 14F tenim l'oportunitat de guanyar tots a Catalunya".


Foto: Kevin Romero aquest dissabte en una carpa informativa de Cs al passeig de la Florida / Cs Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política