hola

La CUP de Santa Perpètua veu amb molta preocupació la defensa del regidor d'esports per la privatització del servei de manteniment de la piscina municipal.  La formació assenyala en un comunicat que ja van denunciar aquesta situació a l'estiu de 2020 però que en el darrer Ple de gener "el regidor de Sta Perpètua en Comú segueix apostant per la privatització del servei".

La CUP manifesta que "no ens deixa de sorprendre com el govern de Comuns i PSC segueix apostant per les polítiques de caire neoliberal per la gestió de la cosa pública" i afegeix que "ens sorprèn com diuen que no poden trobar els perfils necessaris per a fer les feines i en canvi l'empresa privada sí o fa. Com és possible?"

La formació explica que resulta estrany aquest canvi de model que defensava fa un temps des de l'equip de govern local, que "recorda a les pitjors retallades en serveis públics aplicades per altres com el PP de la Moncloa o CiU des de la Generalitat i que Comuns sempre s'han mostrat tan bel·ligerants" i afirma que que "sembla que allò que a altres llocs és terrible a Santa Perpètua no ho és tant".

La defensa dels drets laborals i d'unes condicions dignes ha de ser la base de qualsevol administració pública, segons expressa la CUP i es pregunta si el proper servei externalitzat serà el dels centres cívics. El comunicat clou amb  la defensa dels serveis públics, la base de la igualtat i el benestar social  que"no podem deixar-ho en mans de l'empresa privada". També reclama gestionar els serveis bàsics pel desenvolupament i sosteniment de la vida i recuperar el servei de manteniment de la piscina, la gestió municipal de l'aigua o del cementiri entre altres serveis externalitzats, "on d'altres en fan negoci i s'enriqueixen a costa de totes nosaltres".


Foto: La CUP critica la privatització de serveis municipals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política