hola

Les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al diumenge 14 de febrer van centrar el debat de les quatre forces polítiques amb representació al Consistori de Santa Perpètua en el marc del programa La Tertúlia dels grups municipals de Ràdio Santa Perpètua. Els quatre grups SPEC, Republicà, PSC i Cs van coincidir a fer una crida a que l'electorat vagi a votar i també en els projectes que per a Santa Perpètua han demanat incorporar en els programes electorals de les seves candidatures.

Els projectes demandants pels grups municipals a les seves formacions d'àmbit català són les millores en la xarxa ferroviària, la conversió en CUAP per al CAP de La Florida i la creació d'una residència pública per a la gent gran.

Sobre les votacions, els quatre representants van animar als votants a exercir el seu dret al vot ja sigui de manera anticipada per correu, una opció que acaba a les 14h d'avui, o presencialment. Consideren que es prendran moltes mesures per minimitzar el risc de contagi, més que en algunes altres activitats que es fan diàriament. Tot i això també entenen la preocupació dels votants i de les persones que han estat escollides per formar part de les meses electorals.

El portaveu del grup municipal de Santa Perpètua en Comú, Adelino Macías, va demanar el vot per En Comú Podem perquè "Catalunya es mereix un canvi". Macías va afirmar que en els darrers deu anys el govern de la Generalitat s'ha oblidat de la ciutadania i que ha de ser el centre de les polítiques.

La portaveu del grup municipal Republicà, Montse Vinyallonga, va subratllar que l'estament judicial havia obligat a fer les eleccions el 14 de febrer en comptes del 30 de maig que havien pactat totes les forces polítiques al Parlament de Catalunya. Vinyallonga va assegurar que ERC està preparada per liderar el país en el camí cap a la república catalana.

El PSC va demanar el vot per a la seva formació per sortir dels deu anys de catarsi de paràlisi. El portaveu socialista, Pere García, va destacar també les 38.000 places més per a formació professional que promet el seu partit que va dir aniria molt bé per al municipi. García va animar a anar a votar sense por perquè la pandèmia no ens arrabassi un dret que va costar molt tenir.

El regidor de Cs, Juan Suárez, va afirmar que Cs és l'opció de canvi per a Catalunya perquè així s'evitaria continuar en aquests deu anys de procés i s'evitaria que els socialistes estiguin en mans dels independentistes. Suárez va animar a votar a tothom amb totes les mesures de seguretat.

Els quatre grups municipals van fer una crida a les urnes el proper dia 14 de febrer. A les llistes candidates per Barcelona hi ha dos perpetuencs. Tamar Zamora com a número 36 a les llistes d'En Comú Podem i Manuel Ruiz com a quart suplent a la llista del PSC.


Foto: La Tertúlia dels grups municipals es va realitzar ahir dijous / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política