hola

La candidata numero 2 del PP a aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, va assegurar ahir a la tarda a Santa Perpètua que el PP és un exemple de bona gestió i que les propostes del Partit Popular són sensates i de recuperació del sentit comú. D'entre les accions del seu programa electoral va destacar ajudes directes als sectors econòmics més afectats per l'obligat tancament dels seus negocis i una rebaixa d'impostos.

Lorena Roldán va fer una passejada per Santa Perpètua acompanyada del vicesecretari de comunicació nacional del PP, Pablo Montesinos, i la responsable local del PP, Julia González. La número 2 a les llistes del PP va criticar al govern de la Generalitat per manca de planificació i d'abandonar a la seva sort als sectors econòmics més afectats per la pandèmia. Lorena Roldán va afirmar que es necessita recuperar el sentit comú.

Roldán va anunciar propostes del PP si guanyen les eleccions al Parlament de Catalunya com ara una rebaixa de tres punts en l'IRPF i ajudes directes per a pimes, autònoms i emprenedors.

El vicesecretari de comunicació nacional del PP, Pablo Montesinos, va demanar el vot de constitucionalistes i moderats per passar pàgina de la confrontació i la ruptura i per parlar de futur amb un govern que estigui centrat en els problemes reals de la ciutadania.

Per la seva part, Julia González es va presentar com a nova responsable del PP Local va agrair la visita de la candidata Lorena Roldán i la feina feta pel seu antecessor Luís Blanco. González va dir que intentaran fer reflotar el PP a Santa Perpètua.

Foto: La candidata i altres representants del PP a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política