hola

Manuel Ruiz (PSC), exalcalde del municipi i integrant de la candidatura encapçalada per Salvador Illa, ha expressat en un comunicat que "moltes persones ens han dit que el nostre candidat és la persona que els hi transmet més confiança per fer que Catalunya avanci i sortim, d’una vegada, de la paràlisi i el conflicte en els que estem instal·lats des de fa 10 anys".

Ruiz destaca que "necessitem que Catalunya superi els 10 anys de desgovern independentista i retornem al diàleg" i afegeix que "la Generalitat ha de tornar a posar les persones al centre de les seves polítiques, deixant de banda colors i banderes que només ens han portat enfrontament i divisió".

Segons explica, els darrers anys a Catalunya han sigut "un desastre" perquè només s'han acumulat derrotes i frustracions. "Els governs independentistes ens han deixat divisió, declivi i esgotament: retallades socials que han generat més desigualtat i menys oportunitats, i ho hem vist en aquesta pandèmia. No hi ha lideratge econòmic davant els reptes tecnològics i climàtics presents i futurs. Hi ha divisió dins la societat, ineficàcia i falses promeses, com hem viscut a Santa Perpètua en aspectes tan importants com l'educació", denuncia Manuel Ruiz.

Des del PSC local s'apunta que Salvador Illa és "l'únic candidat que presenta propostes reals, serioses i centrades en recuperar el diàleg i prioritzar les polítiques socials i econòmiques perquè Catalunya torni a ser el país capdavanter que era fa 10 anys"

Foto: El PSC va instal·lar aquest cap de setmana una carpa al passeig de la Florida / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política