hola

Les alcaldies dels Comuns han signat una carta col·lectiva que reclama la constitució d’un govern d’esquerres, desprès dels resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer. Isabel Garcia, coordinadora de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha signat la carta, al costat d’alcaldies com el Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Montcada i Reixac o Montornès. “Els resultats del 14F donen a les forces polítiques d’esquerres una àmplia majoria per governar Catalunya i ens dona l’oportunitat d’obrir una etapa per avançar en la construcció d’un país inclusiu, feminista i ecològic”, ha declarat Isabel Garcia.

La carta signada per les alcaldies dels “Comuns” marca tres prioritats. Que a Catalunya hi ha una majoria social favorable a la via del diàleg per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya; la necessitat d’aprovar un pla nacional de recuperació i reconstrucció de l’economia amb concertació amb els agents econòmics i socials i el món municipal; aprovar un gran Pacte per la Democràcia, per denunciar i aïllar la ultradreta per ser incompatible amb els valors propis d’un sistema democràtic, segons assenyala en un comunicat Santa Perpètua en Comú.

Per fer-ho possible, assenyala la formació, la carta reclama que "s’aixequin els vetos creuats entre les esquerres catalanes i es pensi més en el país que en el partit". Isabel Garcia ha remarcat que “els municipis necessitem un govern d’esquerres que governi alineat amb els nombrosos i ambiciosos reptes als que hem de fer front, com la lluita contra el canvi climàtic, la recuperació econòmica i social, la igualtat entre les persones i el reforç del serveis públics bàsics”.


Foto: Palau de la Generalitat / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política