hola

Les alcaldies dels Comuns han signat una carta col·lectiva que reclama la constitució d’un govern d’esquerres, desprès dels resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer. Isabel Garcia, coordinadora de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha signat la carta, al costat d’alcaldies com el Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Montcada i Reixac o Montornès. “Els resultats del 14F donen a les forces polítiques d’esquerres una àmplia majoria per governar Catalunya i ens dona l’oportunitat d’obrir una etapa per avançar en la construcció d’un país inclusiu, feminista i ecològic”, ha declarat Isabel Garcia.

La carta signada per les alcaldies dels “Comuns” marca tres prioritats. Que a Catalunya hi ha una majoria social favorable a la via del diàleg per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya; la necessitat d’aprovar un pla nacional de recuperació i reconstrucció de l’economia amb concertació amb els agents econòmics i socials i el món municipal; aprovar un gran Pacte per la Democràcia, per denunciar i aïllar la ultradreta per ser incompatible amb els valors propis d’un sistema democràtic, segons assenyala en un comunicat Santa Perpètua en Comú.

Per fer-ho possible, assenyala la formació, la carta reclama que "s’aixequin els vetos creuats entre les esquerres catalanes i es pensi més en el país que en el partit". Isabel Garcia ha remarcat que “els municipis necessitem un govern d’esquerres que governi alineat amb els nombrosos i ambiciosos reptes als que hem de fer front, com la lluita contra el canvi climàtic, la recuperació econòmica i social, la igualtat entre les persones i el reforç del serveis públics bàsics”.


Foto: Palau de la Generalitat / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política