hola

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha presentat una proposta per instar el Govern d'Espanya a "que posi a disposició de les Administracions locals un mínim del 10% dels Fons de Recuperació procedents de la Unió Europea". En la mateixa línia, Romero ha afegit que el govern "hauria de fer públics els mecanismes i criteris necessaris i requerits pels Ministeris per al repartiment dels Fons de Recuperació" davant el temor que "es reparteixin a dit, de manera opaca i beneficiant només a uns pocs", segons ha expressat en un comunicat.

El portaveu ha criticat que el govern "negui la participació als ajuntaments" i que no es tingui en compte "a l'administració més propera als ciutadans" que segons Romero, "és la que millor coneix els problemes i necessitats dels seus veïns".

Kevin Romero ha considerat que els Fons Europeus són "una oportunitat per fer un salt endavant al municipi" i que aquestes inversions són "clau per construir la Santa Perpètua que volem mirant cap a un futur on l'economia verda, sostenible i innovadora sigui el motor de la ciutat”.


Foto: Kevin Romero en la darrera campanya electoral / Cs Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política