hola

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Marçal Solà, ha sortit al pas a les declaracions d'ERC en que criticava la manca de programació cultural de l’Ajuntament a través d'un comunicat de premsa. El regidor ha afirmat que “sí que hi ha programació cultural i s'ha seguit programant igual que abans de la Covid-19". Coincidint amb el primer any des de la declaració de l’Estat d’Alarma, el Servei de Cultura ha fet balanç de les activitats realitzades en l’àmbit cultural, tant les programades per l’Ajuntament, com les programades per les entitats culturals. "Hem estat afectats per la pandèmia, però només s'han hagut d'ajornar i adaptar algunes de les activitats, però l'agenda cultural ha seguit en la mateixa línia que els darrers anys”, ha puntualitzat l'edil.

El regidor de Cultura considera que “afirmar, com fa la portaveu d’ERC, que l’activitat cultural organitzada per l’Ajuntament 'fa anys que brilla per la seva absència', és del tot falsa i demostra el desconeixement de la portaveu republicana sobre el que passa a la seva ciutat”.

Marçal Solà ha destacat que “nosaltres estem molt orgullosos de l’alt nivell de participació i col·laboració de les entitats en la programació cultural de Santa Perpètua. Aquest és el nostre model i el continuarem mantenint”. També ha recordat que “les restriccions al món de la cultura causades per la Covid-19 a Catalunya han estat encapçalades per una consellera d’ERC, Alba Vergés" i ha afegit que, en tot cas, "el que ha fet l’Ajuntament de Santa Perpètua és respectar i aplicar les normes de seguretat”.


Foto: Una de les activitats programades durant la passada Festa Major d'estiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política