hola

El PSC, en un comunicat, afirma que és l’únic partit a Santa Perpètua que defensa els interessos de la ciutadania en demanar una millora en la connectivitat dels municipis entre Terrassa i Caldes per tal d’evitar que “el trànsit entre aquests municipis continuï passant pel nostre terme municipal aconseguint baixar els nivells de contaminació provocats per aquesta mobilitat a Santa Perpètua”. La formació troba “desafortunats” els comentaris que ERC va realitzar al Ple de febrer que no veu “amb bons ulls que el trànsit es traslladi a un altre espai del Vallès, i amb ell els seus contaminants”. I afegeix que “els republicans van fer una moció amb l’únic objectiu d’anar contra la proposta del Quart Cinturó, que va comptar amb el suport dels Comuns i l’abstenció de Ciutadans”.

El PSC recorda que malauradament el 15 de març es registrar un altre accident a l’AP-7, “via congestionada diàriament i que sofreix nombrosos accidents en el tram de Santa Perpètua” i manifesta que l’accident “va paralitzar el trànsit en els 8 carrils de la via, mantenint vehicles aturats que no van deixar d’expulsar diòxid de nitrogen (NO2 ) durant hores cap al nostre terme municipal”.

La formació socialista assenyala que “el bloqueig diari d’aquesta autopista comporta que tot el municipi es vegi directament afectat” i que “vehicles, entre ells camions, que intenten trobar una drecera acaben col·lapsant el nucli urbà buscant alternatives als embussos”


Foto: Embussos en els accesos entre l'AP7 i la B-140 a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política