hola

La secció local d'ERC de Santa Perpètua de Mogoda reivindica el 90 anys de la constitució de la formació. L'aniversari es va celebrar el 19 de març. En un comunicat, ERC posa en valor "aquests 90 anys de compromís, honestedat, lluita i principis republicans".

La formació assegura que els valors que representa Esquerra Republicana són més vigents que mai davant la situació actual que viu el país i el partit, "que recordem actualment té el seu president a la presó i la seva secretaria general a l’exili". El president de la secció local afirma que “la repressió no s’atura i cada dia tenim evidències que l’estat espanyol prefereix la justícia a la política. Per això, encara amb més motiu reclamem el valor del diàleg i de la política per resoldre els conflictes polítics. Cal deixar de banda la judicialització i centrar-nos amb els valors republicans”

ERC recorda que aquesta celebració dels 90 anys del partit coincideixen amb els millors resultats a nivell municipal de la formació amb 5 electes al consistori i 2.459 vots en les eleccions municipals de 2019. Vinyals afirma que “el moment actual pel partit i per la secció local és molt positiu. Som a punt de tenir un president de la Generalitat d’Esquerra Republicana i en el municipi ja treballem amb l’objectiu de millorar els resultats el proper maig del 2023. Per aquest motiu animem a tota la ciutadania que senti propers els valors del diàleg, el feminisme, l’ecologisme, la transformació social… a fer el pas i formar part del projecte”.

El comunicat clou que en 90 anys d'història no ha necessitat canviar de nom i s’ha mantingut fidel al compromís i vocació de servei públic i afegeix que han estat "90 anys d’història sense corrupció que, de ben segur, seran molts més". ERC remarca el seu compromís amb el republicanisme, el feminisme i l’ecologisme, "valors que representen perfectament el partit i que s’adapten a la realitat i emergències de cada moment".


Foto: Seu d'ERC / L'Infomariu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política