hola

Esquerra Republicana a Santa Perpètua ha posat en valor que la formació, 80 anys més tard, torna a tenir un president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès Garcia. ERC, en un comunicat, afirma que han estat "anys de picar pedra, treballar intensament i teixir estratègies i aliances per fer més gran el projecte republicà" i afegeix que és "un projecte que segueix sent fidel als ideals republicans, sobiranistes i de justícia social i ambiental".

La formació destaca que el nou govern té per davant reptes immensos i amb l’objectiu de "treballar per tota la ciutadania", amb un nou rumb com la creació de la conselleria de Feminismes i Igualtat o la creació del departament d’Acció Climàtica, "dos aspectes imprescindibles a afrontar en els propers anys per una societat madura".

El nou govern treballarà també perquè el govern de l’estat espanyol proposi d’una vegada per totes una solució al conflicte polític actual que passa per l'amnistia i treballar amb l’horitzó del referèndum d’autodeterminació, segons la formació.

ERC a Santa Perpètua felicita a totes les persones que han fet possible aquest camí i anima a seguir treballant per la millora dia a dia de la qualitat de vida de la ciutadania. La formació garanteix que "no deixarem de treballar ni un moment des de totes les institucions perquè això sigui possible. Per una Catalunya prospera, justa, verda, feminista i plenament lliure".


Foto: Seu d'ERC a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política