hola

La Taula del Pacte de Ciutat ha donat llum verda a les propostes inicials que figuraven al Pla d'Inversions 2021- 2023 que compten amb una reserva econòmica de 2,3 milions d'euros. En la seva reunió del 20 de maig, l'organisme també ha estudiat el Pla de treball del procés participatiu proposat per la consultora contractada per dinamitzar-lo. "En els propers dies acabarem de definir els detalls del procés participatiu però treballem amb dos eixos: les Meses del Pacte de Ciutat i a través del Portal web de participació ciutadana", ha explicat l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Pel que fa a les Meses, es convocaran d'acord a cada línia estratègica del Pacte i estaran formades per diferents agents de la ciutat i persones especialitzades i expertes en les diferents temàtiques, segons ha detallat la primera edil, mentre que el procés també s'obrirà a tota la ciutadania i al conjunt del teixit associatiu a través del Portal de participació municipal Decidim.

El Pla d'Inversions ha dotat amb 2,3 milions d'euros diferents accions dels àmbits de la recuperació inclusiva i la digitalització, competències digitals, l'adequació i la senyalització de camins rurals, projectes de transició ecològica i mobilitat i d'Indústria 4.0, la transformació de sòl patrimonial a usos com parcs solars, proves pilot de recollides de residus domiciliaris, comunitats energètiques, millora urbana i dels serveis públics, una residència pública per a la gent gran, la rehabilitació de Santiga i la dinamització d'eixos cívics i comercials. També inclou, entre d'altres, les peticions a la Generalitat d'un Cicle Superior de Formació Professional d'Energies Renovables i l'ampliació i conversió del CAP la Florida en Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP).

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i els portaveus dels quatre grups municipals del Consistori, Adelino Macías, de SPEC, Montse Vinyallonga, del grup Republicà, Pere García, del PSC, i Kevin Romero, de Cs, van signar el 24 de juliol el document d'impuls del Pacte de Ciutat sota l'eslògan Teixim futur i esperança. Aquest acord de consens polític i social que emplaça a identificar els reptes a superar, les línies estratègiques d'intervenció i la relació de propostes per reimpulsar la vida econòmica social i cultural de Santa Perpètua. La Taula està formada per les persones impulsores del pacte, a més dels presidents de les tres Àrees Municipals.


Foto: Representants de la Taula del Pacte de Ciutat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política