hola

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha anunciat que presentarà al Ple una "moció de rebuig a l'indult als polítics condemnats per sedició i malversació de fons públics pels fets ocorreguts a Catalunya derivats del procés separatista". El text recorda que els acusats no han donat “mostres de penediment” i per contra han manifestat “la seva intenció de tornar a cometre actuacions contràries a la legalitat”.

La iniciativa insta el Govern d'Espanya a “defensar i garantir la igualtat de tots davant la Llei” i a “eliminar qualsevol indici d'impunitat en el comportament dels responsables polítics que han estat responsables del cop contra la nostra democràcia, amb un manifest menyspreu a la Constitució Espanyola, l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i el principi de sobirania nacional”. Per aquest motiu, Cs exigeix el rebuig a “la concessió de l'indult o de qualsevol altra mesura que suposi un privilegi” als polítics dels partits independentistes condemnats pel Tribunal Suprem (TS).

El portaveu de la formació, Kevin Romero, ha assegurat que “el compliment de les sentències judicials no es pot considerar una venjança”, tal com ha manifestat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i que “el manteniment de les pretensions unilaterals i d'amenaça de continuar violentant els drets fonamentals no es poden considerar una oferta de diàleg”. Afegeix que “la concòrdia únicament és possible dins del marc de drets i llibertats de la Constitució Espanyola, propis d'una democràcia liberal” i “d'un Estat de Dret que ha de mantenir-se ferm davant els atacs d'aquells que pretenen la seva destrucció” .


Foto: Els tres regidors de Cs amb la diputada  Anna Grau al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política