hola

ERC considera que l'equip de govern format per Santa Perpètua en Comú i el PSC suspèn en transparència. La formació republicana recorda que anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) analitza el grau de transparència dels ens locals i atorga els segells “Infoparticipa". En el darrer anàlisi fet dins aquest marc, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda arriba al compliment del 50%. Esquerra explica que de "52 aspectes analitzats com a mostra del grau de transparència només compleix amb la publicació de 26!" i assenyala que l'Ajuntament no compleix amb la publicació de fets tant essencials com biografies dels electes, dades de contacte, resolucions judicials, estats d’execució i modificacions del pressupost. I afegeix "un fet que seria vergonyant si no fos perquè a Santa Perpètua de Mogoda ja ens hi hem acostumat: no coneixem l’agenda pública de l’alcaldessa".

La portaveu republicana, Montse Vinyallong, ha expressat que “l’equip de govern es pot tornar a ofendre. Ens poden respondre que sempre estem amb la cantarella de la transparència. Però creiem que seria més honest i correcte reconèixer que estem a anys llum de la realitat que ens envolta. Que en ple 2021 no ens hem posat al dia d’aspectes fonamentals per connectar la política local amb la ciutadania. I després d’això començar a treballar per no només publicar la informació pendent sinó fer-la comprensible per tota la ciutadania. Ara ja són fets, no opinions polítiques". La formació considera que complir amb el 50% dels ítems de l’anàlisi fet per la UAB és un suspès encara que "sabem que matemàticament és un aprovat just. Però fem política per transformar i no per anar passant dies amb la inèrcia dels anys que ens precedeixen".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política