hola

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Kevin Romero, ha afirmat que "és viable instal·lar una pantalla a l'aire lliure seguint les indicacions del PROCICAT" que "no prohibeix aquest tipus d'esdeveniments" i ha criticat que l'alcaldessa, Isabel Garcia, "amagui la poca simpatia que l'hi desperta tot el que tingui a veure amb Espanya sota la COVID". Per a Romero "és una excusa més", ja que "seguint totes les mesures establertes no hi ha menys risc del que pot haver-hi a un bar o a casa" i afegeix que "la gent sortirà a veure els partits d'igual manera, a casa o a establiments més petits i pitjor ventilats que la nostra proposta". La formació taronja havia proposat la instal·lació d'una pantalla "a un espai a l'aire lliure, on es pogués controlar l'aforament i es respectessin totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries".

Kevin Romero per defensar la seva petició ha posat com exemple els concerts i actes del Moguda Escènica "que s'estan fent ara mateix al municipi amb el vistiplau de l'alcaldessa, complint amb totes les mesures que toquen per la situació, de la mateixa manera que es faria amb la pantalla gegant". Romero ha insistit en el fet que "això no va de concentració de persones sinó que aquest govern municipal mai ha fet res per recolzar la selecció nacional".

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans també s'ha mostrat decebut "amb les formes de l'alcaldessa", ja que segons afirma s'han assabentat de la negativa "per l'Informatiu, ni resposta oficial al mail, ni una trucada ni un Whatsapp, que no costa res" i denuncia que és "la tònica habitual d'aquest govern".


Foto: Cs Terrassa seguint un partit de l'Eurocopa per donar suport a l'egarenc Dani Olmo / Cs

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política