hola

El president provincial del PP, Manuel Reyes, va visitar dissabte 10 de juliol Santa Perpètua per donar suport a la nova junta del Partit Popular de Santa Perpètua. La formació política va instal·lar una carpa informativa al passeig de La Florida a tocar del parc Central.

L'objectiu d'aquestes accions és informar la ciutadania perpetuenca sobre l'existència d'una nova junta del PP local i escoltar les demandes que la ciutadania pugui fer a la formació política. L'objectiu a mig termini és presentar candidatura a les properes municipals i recuperar la representació municipal que durant molts anys va tenir el PP a l'Ajuntament.

El president provincial del PP a Barcelona, Manuel Reyes, comentava dissabte que la seva presència responia a donar suport a la presidenta del PP de Santa Perpètua, Julia González i al seu equip que és "il·lusionant".

Reyes ha explicat que la ciutadania trasllada problemes com la dificultat dels joves per obtenir feina, comerços tancats, falta de neteja o inseguretat. El president provincial del PP va assegurar que al 2023 el PP presentarà candidatura a l'alcaldia de Santa Perpètua.

Per la seva part, la presidenta del PP de Santa Perpètua, Julia González, ha afirmat que la formació instal·larà cada dos mesos carpes informatives per donar-se a conèixer. González estava molt agraïda pel suport del seu president provincial.

Foto: La carpa informativa es va instal·lar aquest dissabte al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política