hola

El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental ha manifestat la impossibilitat del món local de donar compliment a les mesures que ha plantejat la Generalitat de Catalunya per fer front a la Covid-19. El consell, en una declaració feta pública ahir, manifesta "la necessitat de criteris clars i únics en relació a la suspensió o no d’activitats culturals i associatives, per tal que no hi hagi cap mena de dubte al respecte, així com també sobre el tancament de parcs i espais públics".

El Consell d’Alcaldies considera que les mesures plantejades a dia d’avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que viu Catalunya i demana un reforç de l l’Atenció Primària de Salut a la comarca "que viu una situació de tensió important".

Per últim, manifesta la necessitat d’una major coordinació entre els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya a l’hora de prendre decisions i reivindica la importància del món local per poder pactar les mesures.


Foto: La reunió del consell d'alcaldies va ser telemàtica / CCVO

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política